SVERIGE: Med över 450 golfklubbar utspridda över hela Sverige så har vi kanske världens största á la carte av härliga golfresmål på hemmaplan. Från Björkliden i norr till Falsterbo i söder erbjuds den svenske golfaren alla typer av golfpaket. Slott eller ”koja”, skogsbana eller parkbana, seaside eller fjällbana? Möjligheterna är näst intill oändliga och vi kan lova en golfupplevelse utöver det vanliga. Kanske närmare än vad du trott….

EUROPA: Traditionella destinationer som t.ex. Portugal, Spanien och Turkiet för de som vill kombinera golfen med sol och bad, Irland och Skottland med traditioner, links och golfhistorik. Nu kommer också ”nya” resmål i snabb takt och erbjuder riktigt bra golf, framför allt under perioden april till oktober.

Raden av golfpärlor i centrala Europa växer för varje säsong och du hittar dem med hjälp av Golf Tours.

Golf Tours erbjuder färdiga golfpaket på fasta datum, men också resor som vi anpassar till just dina eller era önskemål.På den här sidan presenterar vi några av oss utvalda golfpaket. Men kontakta oss om ni letar på annan plats eller vill ha lite hjälp och inspiration från oss.

Sverige

Europa

GOLF TOURS

Tillsammans med dig skapar vi extraordinära upplevelser!

Kontakta Oss