Tailor Golf Resor

Med mer än 40 års erfarenhet av resor, har vi ett av Europas största och mest etablerade resenätverk.

Vi på Tailor Golf är måna om att visa vad vi kan göra för Era golfresor – samtidigt som din resebudget räcker längre.

Vi har möjlighet att ge dig personliga rekommendationer och att skräddarsy golfresan baserat på dina intressen.

Detta gör att du har möjlighet att resa som en ”local” för ytterligare upplevelser på välkända platser, eller upptäcka nya destinationer på våra rekommendationer.

Viktigast för oss är att din resa blir oförglömlig, att du ska kunna fokusera på allt annat som är viktigt och själva upplevelsen istället för planerandet – det tar vi hand om. Kontakta oss här

Färdiga golfpaket eller en resa precis som du eller ni vill ha den?

Här nedan uppdaterar vi våra mest efterfrågade golfresmål med lite grundinformation. De flesta paket är utan flyg då våra gäster avreser från olika flygplatser, men också för att till flera av resmålen kan man ta alternativa färdmedel. Kom ihåg att det som kommer upp på våra media är ett axplock av de resor vi kan erbjuda. Har du en egen tanke på vart du vill åka, eller söker kanske efter något nytt, så finns vi här för dig.

Allt börjar med att du kontaktar oss här

Nya golfupplevelser under  2019 med Tailor Golf

  • Lyxig golfweekend i Polen med möjlighet till Spa! En utmanande golfbana och boende i herrgårdsmiljö strax söder om Warszawa på Sobienie Krolewskie Golf & Country Club. från 2.850:- /person med 2 dagars golf, transfers och 2 nätter i dubbelrum med frukost.
  • Mar del Pulpí – vår nya ”hemma bas” på spanska Almeriakusten. Starta sommaren med en majvecka i en fortfarande unik del av Spanien. Här råder lugnet och du spelar golf på Aguilon Golf och Desert Spring Golf. Moderna lägenheter på en resort som ligger på stranden och erbjuder trevliga restauranger, barer och härliga pooler. 7 nätter med  5 dagars golf från 6.750:-/person
  • Fotboll & Golf – 2 grymma upplevelser på samma weekend. Liverpool har nästan allt. Fotbollskulturen är nästan lika gammal som golfens motsvarighet. Kombinationen kan vara magisk och Liverpool by night tar hand om resten av dygnet. Ett besök på historiska The Cavern Club kan locka de flesta. Torsdag till söndag med frukost på 4**** hotel i centrala Liverpool,2 golfrundor på klassiska links i Southport och matchbiljett i Premier League från 8.250:-/person i dubbelrum.
  • Äventyr & Golf i en förförisk symbios – 10 fantastiska dagar i Kapstaden, Sydafrika. 5 rundor golf på bl.a. Fancourt, George Club och Oubaai (Ernie Els design). Guidade Safaris både på land och bland hajar till havs. besök på vingårdar och utsökta provningar med boende i lyxiga lägenheter med outstanding service. En resa man kommer att minnas, länge. från 27.650:-

Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer

Några resor med fasta datum

Ett urval av färdiga resor under hösten

30 augusti till 1 september – Kryssa med oss från Stockholm till Åbo och kombinera 2 härliga kryssningskvällar ombord på Viking Line med en fulländad golfdag på Aura Golf.  Aura Golf är en vacker parkbana bland ekarna vid inloppet till Åbo. En bana som varit värd för bl.a. Telia Tour. Nu gör Tailor Golf Tour ett gästspel där vi gemensamt med våra finländska vänner erbjuder lite ”Landskampskänsla”.

14 – 15 september – Golfweekend med tema Skottland på Torekovs Hotell och Tailor Golf Tour på Torekovs GK. Hela tävlingsdagen är inspirerad av golfens ursprung i Skottland. Här byter vi ut förstapriset till en vistelse i St Andrews med spel. Överraskningar och olika aktiviteter inleder den gemensamma middagen på kvällen och för den som önskar så kan man slappna av i den fina SPA avdelningen.

10 – 13 oktober – Tailor Golf Irish Championship 2019. På fräscha Carton House i Dublin med Montgomerie och Mark O´Mera courses inbjuder vi till en lyxig golfweekend med en grym inramning. Inspel och 2 tävlingsronder där alla kommer att känna sig som VIP. Det här är en ”tävlingshelg” i Tailor Golf Tours anda där alla oavsett nivå känner sig välkomna.

13 – 23 november – Tailor Golf Euro Week 2019. Nu introduceras vår golfvecka som i år är i södra Spanien. En golfvecka både för golfnördar, för er som bara vill spela ibland och till och med för er ännu inte börjat. Tailor Golf Euro Week pågår under 10 dagar med olika tävlingar, aktiviteter, utflyktsmöjligheter och en massa roliga event. Vi erbjuder er att åka på era egna villkor förstås genom att ni kan välja mellan att vara på plats i 4, 7 eller 10 dagar. Ni kan bo på hotell eller i några av våra fantastiska lägenheter. Vi ser fram emot en härlig ”vecka” där golfare och andra trevliga personer från hela Sverige träffas och har det skoj.

Är ni intresserade av att veta mer? – kontakta oss via formuläret eller maila ring på info@tailorgolf.se 0709-558839

Några av våra favoriter.

Kom ihåg att skicka in en fråga om mer information och med de datum ni vill åka, så kommer det ett fast pris på just er resa.

Irland & Skottland

Både Irland och Skottland har så mycket fantastisk golf att erbjuda. Links och parkbanor, mästerskapsbanor och lite enklare klubbar med en massa atmosfär där golfen verkligen ”sitter i väggarna”. Här kan vi sätta ihop er golfresa med precis det ni tycker är viktigast och en resa som passar just er golf.

Druids Glen, strax söder om Dublin på Irland

En klassisk golfklubb som varit värd för Irish Open. Två stycken utmanande 18-hålare, Druids Glen och Druids Heath, med olika karaktär.

Här kan vi erbjuda 3 nätter och 2 golfrundor från 4.250:-/person i delat rum inkl. frukost. Kontakta oss här för mer information eller bokning.

Portugal

Ett land med sol året runt och med en rad klassiska resmål. Lissabon omges med en rad varierande resmål i sin närhet. Algarvekusten och Lissabon är naven för golfresor till Portugal. Cascais är en av de mest populära förorterna till Lissabon på gränsen mellan stad och landsbygd. Kring Lissabon har man ett stort utbud av golf som t.ex. välkända Quinta da Marhina, Estoril GC, Quinta do Peru, Aroeira, Penha Longa, Troia och inte minst Oitavos Dunes. Den sist nämnda en av Portugals främsta. En knapp timme norr om Lissabon ligger Portugals silverkust med Praia de Rey, West Cliffs och Royal Obidos som blev Seve Ballesteros sista design. Här kan man bo i lägenheter, radhus, villor eller på hotell med en rad olika golfpaket. Mer om Algarve kommer…

The Oitavos Hotel, Cascais

3 nätter med 2 golfrundor på Oitavos Dunes inklusive frukost från 3.750:-/person i delat rum

Kontakta oss här för mer information eller bokning

Spanien

PGA Catalunya – Cirka 1 timme norr om världsstaden Barcelona ligger denna dröm för golfare som vill ha det där lilla extra av allt. Välj mellan Hotel Camiral eller Lavida Hotel och spela 2 riktigt utmanande golfbanor. Ge dig ett riktigt ”värdigt” avslut på säsongen 2018 eller boka in en vår weekend som ”morot” för vinterträningen. Kontakta oss här så får du ett förslag som också kan kombineras med Barcelona.

Pris för 3 nätter i delat rum inklusive frukost samt 2 greenfee från

VÅRT LÖFTE

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Om det är viktigt för dig, är det viktigt för oss.
Vi tar oss an alla utmaningar.

Kontakta oss